logo
FBrsslinkedin

Chef eller älskad?

Postat september 18th, 2015 | Ingen kommentar »

Gick en promenad på morgonen och lyssnade på en podcast.

Ofta på mina kurser och i mina böcker kommer jag in på ämnet om man som chef/ledare kan vara kompis med sina medarbetare. Många vill gärna vara ”en i gänget”. Mitt budskap är alltid, tyvärr så funkar inte ledarskap på arbetsplatser. Ibland är det svårt att på ett enkelt och tydligt sätt förklara varför och hur man bör tänka i den här frågan. Därför blev jag glad idag när snappade jag upp en sak de sa på den podcast jag lyssnade på. Kvinnan sa ”At work it is about beeing respected, not loved”. Kunde inte ha sagt det bättre själv ;-)

Dare to be respected!

//Malin Trossing

Leave a Reply

Malin i TV4 nyhetsmorgon

Läs om Malins senaste böcker

Malin är uppskattad som utbildare

Tidningen Chef

 Malin inspirerar via mail. Anmäl dig här!

kronikor1

Läs Malins ledarskapskrönikor här!

Tidningen Chef

Läs mer om eller köp böckerna här.

Tidningen Chef

Föreläsningar och handledning. Läs mer