logo
FBrsslinkedin

God jul och Gott nytt år!

Postat december 24th, 2012 | Ingen kommentar »

Hoppas du tar dig en riktig lugn och skön jul! Så är det i alla fall hos mig, att det inte blir lugnt om jag inte bestämmer mig för det…

Årets julhälsning får bli ett foto från igår när jag var i mataffären. Jag är väldigt fundersam på hur man gör för att få till texten? Vad är det som ger äpplet dess röda färg? Är det solen? Och ett klistermärke som hindrar solen från att nå skalet? Vem vet… Inte jag. Men jag hoppas du ägnar lite tid i mellandagarna till roliga tankenötter eller givande reflektioner kring livet. Sånt som vi inte hinner när vardagen rullar på. Att vila hjärnan genom att göra sånt den inte brukar.

Men hoppa över stora pussel med ungefär samma färg på alla bitarna för det skapar bara frustration och irritation. Årets pussel åker snart tillbaka i kartongen igen…

Dare to enjoy x-mas!

//Malin Trossing

 

 

Leave a Reply

Malin i TV4 nyhetsmorgon

Läs om Malins senaste böcker

Malin är uppskattad som utbildare

Tidningen Chef

 Malin inspirerar via mail. Anmäl dig här!

kronikor1

Läs Malins ledarskapskrönikor här!

Tidningen Chef

Läs mer om eller köp böckerna här.

Tidningen Chef

Föreläsningar och handledning. Läs mer