logo
FBrsslinkedin

Jag kan själv! NOT

Postat december 7th, 2012 | Ingen kommentar »

Fan! Fan! Fan! Tvärs över vägen och jag kommer ingenstans med bilen. Hjulen bara sparrar. Grannarna kommer inte bli glada. Att jag är sen till fritids gör inte saken enklare. Snö är inte min grej…

Onsdagens snökaos i Stockholm undgick mig nästan helt. Tog tunnelbanan, fick sittplats. Bussen stod på hållplatsen och gick 5 minuter senare. I morse när jag vaknade var gatorna i kvarteret skottade. Övermodet drabbade mig och jag blev lite kaxig. Det straffade sig. Suck.

Det händer ibland oss chefer också. Vi har lagt en massa tid på att planera en förändring och allt verkar gå enligt plan. Vi lutar oss tillbaka och känner oss nöjda med vår insats.
Sen smäller det plötsligt och någon medarbetare sätter sig på tvären, du blir motarbetad och plötsligt går inget enligt plan. Då gäller det att orka ladda om och ta nya tag. Ibland känns det tungt. Men våga be om hjälp. Du behöver inte fixa allt själv!!

Grannflickan tog med pulkan till skolan och hämtade hem sonen. Grannen i gula huset plockade fram en spade och lite sand och dirigerade mig bort från den hala fläcken. Tusen tack för hjälpen! Vilken tur att vi har varann och kan hjälpas åt när det känns tungt.

Lillkillen skickar med lite vinterkänsla i form av två snögubbar.

Dare to freeze!

//Malin Trossing

Leave a Reply

Malin i TV4 nyhetsmorgon

Läs om Malins senaste böcker

Malin är uppskattad som utbildare

Tidningen Chef

 Malin inspirerar via mail. Anmäl dig här!

kronikor1

Läs Malins ledarskapskrönikor här!

Tidningen Chef

Läs mer om eller köp böckerna här.

Tidningen Chef

Föreläsningar och handledning. Läs mer