logo
FBrsslinkedin

Utanför bag-in-boxen

Postat december 12th, 2012 | Ingen kommentar »

Vin köper man ju ofta som bag-in-box nuförtiden. Det är ett enkelt sätt att bara ta sig ett glas vin då och då, utan att behöva dricka upp en hel flaska. Men det finns andra lösningar på problemet. Den här hittade jag på ett snabbköp i London i somras.

Det är alltid lika roligt att springa på uppfinningar som är så enkla och uppenbara. När någon har tänkt utanför boxen och hittat på något helt nytt. Jag blir lika irriterad varje gång att jag inte själv kom på lösningen.

Jag tror det finns många sådana enkla saker som vi fortfarande kan ”uppfinna” i ledarskapet. Men vi har bara inte kommit på dem ännu. Hitta på dem nu, så kan jag bjuda på att bli lite irriterad på att det inte var jag som kom på det ;-)

Dare to invent!

//Malin Trossing

Leave a Reply

Malin i TV4 nyhetsmorgon

Läs om Malins senaste böcker

Malin är uppskattad som utbildare

Tidningen Chef

 Malin inspirerar via mail. Anmäl dig här!

kronikor1

Läs Malins ledarskapskrönikor här!

Tidningen Chef

Läs mer om eller köp böckerna här.

Tidningen Chef

Föreläsningar och handledning. Läs mer