logo
FBrsslinkedin

Gizmo har rymt!

Postat juni 12th, 2012 | Ingen kommentar »

Så hände det som inte fick hända, kameleonten rymde. Att leta efter en kameleont är som att leta efter en nål i en höstack, tro mig. Ibland ser man henne inte fast hon sitter mitt framför ögonen.

I vanliga fall sitter hon helst i blomman i fönstret och bara sitter, men när hon får gula prickar på ryggen vill hon ut och ragga killar. Efter 4 timmars letande, både ute och inne konstaterade vi att hon med 99% säkerhet hade lyckats smita ut genom ytterdörren och nu satt i något av alla träd på gården. Oddsen för att hitta henne var inte så lysande.

Fotot är taget förra gången hon smet iväg. Då hittade vi henne efter några minuter i sonens garderob. Där satt hon på en hylla och spanade på oss.

Det händer ibland som chef också att vi är 99% säkra på vår sak. Att vi helt enkelt vet att vi har rätt. Men kanske, kanske, har du fel. Kanske blir det som hos oss. Min man gjorde ett sista försök på kvällen att hitta henne. Och gjorde det!! Trots att chansen bara var 1% så kom hon till rätta. Vart hon satt?? Jo på sladdhyllan som vi monterat under sonens skrivbord. Bakom alla sladdar och eluttag. Hon såg ut att trivas bra och hade inga planer på att komma fram…

Dare to be sure!

//Malin Trossing

 

Leave a Reply

Malin i TV4 nyhetsmorgon

Läs om Malins senaste böcker

Malin är uppskattad som utbildare

Tidningen Chef

 Malin inspirerar via mail. Anmäl dig här!

kronikor1

Läs Malins ledarskapskrönikor här!

Tidningen Chef

Läs mer om eller köp böckerna här.

Tidningen Chef

Föreläsningar och handledning. Läs mer