logo
FBrsslinkedin

Du hittar mig på Föredrag.se

Postat december 30th, 2012 | Ingen kommentar »

Föredrag.se är utbildningsbranschens motsvarighet till Spotify och de har hundratals inspirerande och kompetensutvecklande filmade föredrag. Jag klev utanför min komfortzon och åkte till Norrköping där jag spelade in 3 filmer á 20 minuter. Dessa filmer hittar du givetvis idag på deras site och ämnena jag föreläser om är följande:

  • Det Effektiva ledarskapet
  • Det Modiga ledarskapet
  • Sluta sopa konflikter under mattan

Ange rabattkoden: MaTr2588 och få 20% rabatt!

Leave a Reply

Malin i TV4 nyhetsmorgon

Läs om Malins senaste böcker

Malin är uppskattad som utbildare

Tidningen Chef

 Malin inspirerar via mail. Anmäl dig här!

kronikor1

Läs Malins ledarskapskrönikor här!

Tidningen Chef

Läs mer om eller köp böckerna här.

Tidningen Chef

Föreläsningar och handledning. Läs mer