logo
FBrsslinkedin

Ehhh, jag fattar inte…

Postat oktober 17th, 2012 | Ingen kommentar »

Nu måste ni hjälpa mig. När jag är ute och föreläser i landet så hamnar jag ibland på någon tågstation i en småstad. Där kan man få se allt möjligt oförklarligt.
Jag har funderat på varför dessa ”staket” står där. Det kan ju inte vara för att hindra mig från att ramla ner, för jag kan ju ramla ner till vänster istället? Och av samma anledning kan det inte vara ett stopp om jag vill upp. Vad är din teori?

Det för tankarna till arbetslivet. Inte för att det någonsin hänt att vi inte fattat. Vad syftet är med omorganisationen eller varför vi skall göra en viss effektivisering. Sånt fattar ju alla alltid, eller hur…

Dare to wonder!
//Malin Trossing

Leave a Reply

Malin i TV4 nyhetsmorgon

Läs om Malins senaste böcker

Malin är uppskattad som utbildare

Tidningen Chef

 Malin inspirerar via mail. Anmäl dig här!

kronikor1

Läs Malins ledarskapskrönikor här!

Tidningen Chef

Läs mer om eller köp böckerna här.

Tidningen Chef

Föreläsningar och handledning. Läs mer